Meleșcanu și-a dat demisia de la SIE

Cristian Blănuţă, 22 septembrie 2014, Ora 17:15

  • print
  • |
mele-canu-si-a-dat-demisia-de-la-sie-43490-1.jpg

Teodor Meleșcanu și-a dat demisia din funcția de director al Serviciului de Informații Externe, luni, urmând să își depună candidatura pentru alegerile prezidențiale de pe 2 noiembrie, informează B1 TV.

Demisia șefului SIE este menționată într-o scrisoare transmisă de președintele Traian Băsescu președintelui Senatului și președintelui Camerei Deputaților, în care li se propune celor doi să ia act de această demisie a lui Meleșcanu, potrivit Administrației Prezidențiale.

Meleșcanu a declarat, vineri, că va da un răspuns luni privind o posibilă candidatură la Președinție, indicând că ar fi fost o problemă cu strângerea de semnături.

Dacă aveţi puţină răbdare, luni dimineaţă o să avem răspunsul la toate. Dacă vor fi întrunite condiţiile, luni dimineaţă o să vă dau un răspuns", a spus Meleşcanu, întrebat dacă se înscrie în cursa electorală pentru alegerile prezidenţiale din luna noiembrie.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
04:21
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou