Membrii CA al TVR, acuză: PONTA își face PUBLICITATE MASCATĂ în timpul emisiunii „Viața satului”

Mălina Andrei, 27 octombrie 2014, Ora 16:37

  • print
  • |
membrii-ca-al-tvr-acuza-ponta-i-i-face-publicitate-mascata-in-timpul-emisiunii-viatai-satului-44087-1.jpg

Andrei Muraru, Radu Carp și Romina Surugiu, trei membri ai CA al TVR, spun că Victor Ponta și-a făcut publicitate electorală în emisiunea „€œViața satului" de la TVR 1, deși acest program nu era unul dedicat campaniei.

„Am luat act cu îngrijorare de prestația domnului Victor Ponta în emisiunea TVR „Viața satului" din data de 26 octombrie. Această emisiune are un caracter informativ și nu un caracter electoral, în condițiile în care timpii de antenă au fost stabiliți de către televiziunea publică de comun acord cu reprezentanții tuturor celor 14 candidați pentru alegerile prezidențiale. Nu este pentru prima data când în emisiunea „Viața satului" candidaților la alegerile prezidențiale li se face publicitate mascată: în urmă cu câteva săptămâni, invitatul emisiunii a fost Călin Popescu a€“ Tăriceanu, care și-a prezentat programul electoral în domeniul agriculturii",se arată într-un comunicat remis deRadu Carp și Romina Surugiu.

Totodata, Radu Carp și Romina Surugiu solicită demisia lui Gabriel Gherghescu, directorul TVR 1, care difuzează emisiunea "Viața satului".

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
00:38
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou