Best Dental

Nepal: Expedițiile pe Everest se vor putea relua săptămâna viitoare

Ziarul Atac, 30 aprilie 2015, Ora 09:38

  • print
  • |
nepal-expeditiile-pe-everest-se-vor-putea-relua-saptamana-viitoare-46431-1.jpg

Ascensiunile pe Everest se vor putea relua săptămâna viitoare, după seismul care a declanșat o avalanșă ce a ucis 18 persoane pe cel mai înalt vârf din lume, a anunțat joi un oficial al guvernului nepalez, preluat de AFP, citat de Agerpres.

'Scările vor fi reparate în două-trei zile, iar ascensiunile se vor putea relua. Nimeni nu are motive să renunțe la expediția programată', a declarat AFP șeful Departamentului Turismului, Tulsi Gautam.

Avalanșa care a acoperit sâmbătă tabăra de bază a distrus scările care asigurau traversarea extrem de periculoasă a cascadei de gheață Khumbu, făcându-i pe alpiniști să se îndoiască de continuarea sezonului pe Everest în acest an. Însă șeful Departamentului Turismului le-a cerut alpiniștilor să nu renunțe la ascensiune, arătând că reparațiile sunt în curs de desfășurare.

 

 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
17:33