O angajată a MApN, foarte beată, a lovit un biciclist. După accident, purtătoarea de uniformă a adormit în mașină

Florentina Șerbănescu, 12 aprilie 2023, Ora 19:44

  • print
  • |
o-angajata-a-mapn-foarte-beata-a-lovit-un-biciclist-dupa-accident-purtatoarea-de-uniforma-a-adormit-in-ma-ina-47794-1.jpg

O angajată din cadrul MApN a lovit, cu mașina, un biciclist, în orașul Vatra Dornei, după care a fugit de la locul accidentului. Mașina a fost depistată la câteva sute de metri depărtare de locul accidentului, iar șoferița a fost găsită dormind pe volan. În urma testării, s-a constatat că aceasta consumase o cantitate foarte mare de alcool. Fiind vorba despre o lucrătoare a MApN, ancheta va fi preluată de Parchetul Militar din Bacău. 

Accidentul s-a petrecut pe o stradă din orașul Vatra Dornei, după cum relatează presa locală. Angajata din cadrul MApN, aflată la volanul unei mașini, a lovit un biciclist în vârstă de 65 de ani. Văzând ce s-a întâmplat, dat fiind că se afla și sub influența alcoolului, femeia nu a oprit, așa cum prevede legea, ci a încercat să fugă de la locul accidentului.

Potrivit Radio Dorna, incidentul s-a petrecut marţi seară, pe strada Bârnărel din municipiul Vatra Dornei. Biciclistul se deplasa regulametar pe marginea șoselei. El a fost acroșat și lovit de mașina condusă de angajata MApN, în vâstă de 31 de ani, care a părăsit locul accidentului, fără să-I acorde primul ajutor și să solicite intervenția poliției și a ambulanței, așa cum prevede legea.

Bărbatul a suferit un traumatism cranio-cerebral acut deschis și, după ce a primit ajutorul paramedicilor chemați de martorii ocular, a fost transportat la spital pentru investigații și îngrijiri.

Șoferița a mai rezistat 300 de metri

Cursa șoferiței s-a încheiat, nu foarte departe, la aproximativ 300 de metri distanță de locul în care l-a accidentat pe biciclist. Din cauza cantității mari de alcool pe care a consumat-o femeia a adormit, pur și simplu, cu capul pe volan, conform celor care au văzut ce s-a întâmplat. Așa au găsit-o polițiștii rutieri care au pornit în căutarea ei.

„S-au constituit mai multe echipe de căutare, iar pe parcursul verificărilor efectuate de către poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Vatra Dornei a fost identificat autoturismul implicat în accident la o distanţă de aproximativ 300 de metri faţă de locul comiterii faptei, pe o stradă laterală, la volanul maşinii aflându-se o femeie în vârstă de 30 de ani", se arată într-un comunicat al poliției rutiere din Vatra Dornei.

Şoferiţa avea o alcoolemie de 1,72 mg/l

Conform sursei citate, dat fiind că în jurul ei mirosea puternic a băutură, șoferița a fost testată cu aparatul etilotest. În urma verificării, a rezultat o valoare de 1.72 mg. alcool/l în aerul expirat.

„Persoana în cauză se afla în vizibilă stare de ebrietate, fiind identificată în autoturismul oprit, cu capul poziţionat în zona volanului. Conducătoarea auto prezenta halenă alcoolică, iar cu ocazia testării cu aparatul etilometru a rezultat o valoare de 1,72 mg, alcool/l în aerul expirat", au mai transmis polițiștii rutieri.

Conform informațiilor furnizate de presa locală, șoferiţa este militar profesionist, angajată în cadrul unităţii din Prundu Bârgăului, judeţul Bistriţa - Năsăud. Drept urmare, în cazul ei, dosarul a fost preluat de procurorii din cadrul Parchetului Militar Bacău. În cauză se fac cercetări pentru „conducerea unui autovehicul, în stare de ebrietate", „vătămare corporală" şi „părăsirea locului accidentului".

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
08:20
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou