O româncă a ținut Balonul de Aur, pentru Messi, la Campionatul Mondial din Qatar! Adriana Paul a fost aleasă din 15.000 de însoțitori de bord

Anca Bratu, 20 decembrie 2022, Ora 10:35

  • print
  • |
o-romanca-a-tinut-balonul-de-aur-pentru-messi-la-campionatul-mondial-din-qatar-adriana-paul-a-fost-aleasa-din-15-000-de-insotitori-de-bord-47178-1.jpg

O româncă a fost aleasă pentru a decerna premiile Campionatului Mondial de Fotbal. Ea a stat pe scenă lângă Lionel Messi și l-a felicitat pentru victoria pe care a obținut-o după meciul Argentina - Franța. 

Printre stewardesele companiei aeriene Qatar care oferit premiile Campionatului Mondial de Fotbal s-a aflat și o română. Ea a fost norocoasa care a ținut Balonul de Aur câștigat de Lionel Messi.

Adriana Paul a fost aleasă din 15.000 de însoțitori de zbor de la Qatar Airways pentru a ajuta la decernarea Cupei Mondiale din Qatar. Mai mult, româncă a stat pe scenă cu Lionel Messi, cel mai în vogă fotbalist la ora actuală. Stewardesa a fost alături de Gianni Infantino, președintele FIFA, emirul din Qatar, dar și Emmanuel Macron, președintele Franței. Mai mult, ea este foarte cunoscută și pe Instagram. Aceasta le arată internauților o mulțime de poze din vacanțele de lux în care merge.

„A fost o experiență de nedescris, m-am bucurat enorm că am avut șansa să fiu aleasă dintre 15 mii de însoțitori de zbor ai companiei noastre, să trăiesc live acele emoții", a spus Adriana. „Trofeul a fost greu, probabil cântărea vreo șase kilograme, îmi tremurau mâinile în continuu", a mai declarat românca despre trofeul pe care l-a primit aseară Lionel Messi.

Românca a mai povestit că a participat la mai multe evenimente importante, dar că nu a avut oportunitatea să fie pe scenă cu nume importante ca Lionel Messi. Stewardesa a mărturisit că este recunoscătoare pentru această experiență. 

"Am mai participat la evenimente, dar acesta a fost mondial. Să fii spectator în sine la o finală de Cupă Mondială este un moment de vis, dar să fii pe teren și pe aceeași scenă cu câștigătorii Cupei Mondiale în fața a 90.000 de spectatori și transmis live peste tot în lume a fost spectaculos. 

Am împărțit experiența și emoțiile atât pe scenă, cât și în culise cot la cot cu emirul din Qatar, președintele Franței și președintele FIFA și alți reprezentanți FIFA. Sunt foarte recunoscătoare și realizez că este un moment unic", a adăugat aceasta, potrivit Libertatea.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
05:04
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou