Orașul Bacău, de două zile fără apă

Mălina Andrei, 18 ianuarie 2015, Ora 13:06

  • print
  • |
orasul-bacau-de-doua-zile-fara-apa-45196-1.jpg

Locuitorii din Bacău sunt de sâmbătă fără apă potabilă la robinete. O avarie majoră la reţeaua de apă a afectat alimentarea cu apă a întregului oraş.

De sâmbătă după-amiază locuitorii din Bacău au rămas fără apă la robinete din cauza unei avarii la conducta de apă. Echipele de intervenţii au motivat că este prea întuneric pentru a repara defecţiunea, aşa că oamenii s-au văzut nevoiţi să-şi procure apă prin forţe proprii. Înarmaţi cu găleţi şi bidoane, băcăuanii au luat cu asalt cişmelele şi un izvor din oraş.

Reprezentanţii primăriei au anunţat pe internet întreruperea livrării apei şi spun că avaria este la îmbinarea între două conducte principale, la o adâncime de peste 5 metri. Dispeceratul Companiei de Apă din Bacău a confirmat că întreg oraşul a rămas fără apă.

Echipele de intervenţie pot interveni la locul avariei numai după ce conducta de apă va fi golită. Accesul la conductă este dificil, după ce apa a ieşit la suprafaţă şi a inundat câteva terenuri agricole. Întreaga furnizare a apei a fost oprită, iar singurele surse de apă disponibile sunt cele din afara oraşului.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
19:23
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou