Best Dental

Patronul hotelului Prahova din Ploiești a fost găsit mort în apartament! Doru Morcovescu s-ar fi sinucis

Anca Bratu, 29 decembrie 2022, Ora 20:09

  • print
  • |
patronul-hotelului-prahova-din-ploie-ti-a-fost-gasit-mort-in-apartament-doru-morcovescu-s-ar-fi-sinucis-47211-1.jpg

Doru Morcovescu, unul dintre cei mai importanți investitori din Prahova în domeniul turismului, a fost găsit mort în seara zilei de joi, 29 decembrie, în baia apartamentului său din hotelul Prahova din Ploiești, pe care îl și deține. Surse judiciare susțin că omul de afaceri și-a pus capăt zilelor.

Poliția a început cercetările pentru moarte suspectă.

Polițiștii criminaliști din Ploiești sunt la ora transmiterii acestei știri în apartamentul unde a fost găsit fără suflare omul de afaceri. Doru Morcovescu locuia într-un apartament situat chiar în hotelul Prahova Plazza.

Doru Morcovescu este considerat unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri din Prahova, iar în anii 2010 se afla chiar în topul milionarilor, cu o avere estimată în 2013 la 13 milioane de euro.

Pe lângă hotelul Prahova, firma administrată de Morcovescu deținea mai multe proprietăți și unități turistice în special în zona Vălenii de Munte și Slănic.

"În cursul acestei seri, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Ploiești au fost sesizați despre faptul că în incinta unei unități hoteliere un bărbat s-ar fi sinucis.

Ajunși la fața locului polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, în interiorul unei camere de hotel, fiind găsit, din nefericire, trupul neînsuflețit al unui bărbat de 61 de ani.

În cauză, polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor Contra Persoanei și Patrimoniului au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cauzelor producerii incidentului", transmite Poliția Prahova.

 

 

EDITORIAL

Noi informații despre crima oribilă de la Alba! Poliția precizează când ar fi fost ucis copilul

Noi informații despre crima oribilă de la Alba! Poliția precizează când ar fi fost ucis copilul

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Române, Georgian Drăgan, a afirmat, referindu-se la cazul de la Alba Iulia, unde un bărbat și copilul său în vârstă de un an au fost găsiți spânzurați, că în urma raportului medico-legal a reieşit că tatăl a curmat viaţa copilului cândva între miezul nopţii ş ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
20:57
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou