Piedone, primarul sectorului 4 a inaugurat Piaţa Progresul

Mihai Ghezea , 24 ianuarie 2013, Ora 15:36

  • print
  • |
piedone-primarul-sectorului-4-a-inaugurat-piata-progresul-29040-1.jpg

Fix la ora 12 cum a fost anunţat, primarul sectorului 4 Cristian Popescu Piedone, a tăiat panglica celei mai mari pieţe din Capitală, Piaţa Progresul.

Foarte multă lume a fost prezentă la acest eveniment şi a rămas plăcut impresionată de festivitatea care a urmat. Prezenţa tradiţionalilor căluşari, a unui celebru taraf, cât şi sfeştania locaţiei au fost câteva dintre evenimentele pregătite special pentru inaugurarea Pieţei Progresul.

Prezentarea şi degustarea anumitor produse tradiţionale româneşti pe care locuitorii din zonă şi nu numai le pot găsi oricând în Piaţa Progresul, a reprezentat un alt motiv de bucurie pentru cei prezenţi. Este important de ştiut faptul că toate produsele care se vând în această piaţă sunt ecologice şi au preţ de producător.

Printre cei prezenţi la inaugurarea pieţei s-au numărat şi foarte mulţi pensionari, care au ţinut să-i mulţumească primarului sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, spunându-i cu lacrimi în ochi, că este singurul om din România care se gândeşte la ei şi la vieţile lor amărâte, căci pe restul guvernanţilor nu îi interesează decât votul acestora.

Piedone nu i-a uitat nici pe cei mici, pe prichindei, pentru care a adus mai multe mascote reprezentând diverse personaje din desene animate.

 

Piedone inaugurează Piaţa Progresul


 

Hora lui Piedone la inaugurarea Pieţei Progresul

 

Piedone a cerut sfinţirea Pieţei Progresul la inaugurarea acesteia

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
14:05
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou