PNL și PDL au ales sigla sub care vor candida la prezidențiale

Valeriu Daniel, 29 iulie 2014, Ora 17:50

  • print
  • |
pnl-i-pdl-au-ales-sigla-sub-care-vor-candida-la-prezidentiale-42149-1.png

După testarea a mai multor variante de sigle, cei de la PNL și PDL au stabilit, în sfârșit, însemnul electoral sub care vor candida la alegerile prezidențiale.

"PDL şi PNL s-au decis, în cursul zilei de astăzi, sigla sub care cele două partide vor participa la alegerile prezidenţiale din luna noiembrie. PDL şi PNL se vor prezenta sub numele de Alianţa Creştin-Liberală, cu un candidat comun la alegerile prezidenţiale, după cum s-a decis în cadrul evenimentului de sâmbătă, de la Palatul Parlamentului, care a reunit Convenţia PDL şi Congresul PNL.

Logo-ul ACL reuneşte siglele celor două partide care compun alianţa. Logo-ul Alianţei Creştin-Liberale a fost transmis către toate organizaţiile PDL şi PNL din ţară pentru branduirea unitară a sediilor de partid", transmite PDL.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
09:27
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou