Best Dental

RADET ar putea opri furnizarea căldurii de săptămâna viitoare

Mălina Andrei, 19 aprilie 2015, Ora 12:06

  • print
  • |
radet-ar-putea-opri-furnizarea-caldurii-de-saptamana-viitoare-46326-1.jpg

RADET a oprit furnizarea căldurii de la CET Grozăveşti şi Progresul, consumatorii fiind preluaţi de celelalte centrale, iar de săptămâna viitoare ar putea fi sistată furnizarea de agent termic pentru încălzire în Capitală, dacă trei zile vor fi peste 10 grade, între orele 18.00 şi 06.00.

"Ţinând cont de evoluţia temperaturilor exterioare din ultimele zile, RADET Bucureşti anunţă începerea manevrelor pentru încheierea sezonului de încălzire 2014-2015. În cadrul acestor manevre pregătitoare, au fost oprite CET Grozăveşti şi CET Progresul, consumatorii arondaţi acestor două centrale fiind preluaţi de celelalte CET-uri aflate în funcţiune", se arată într-un comunicat de presă al Regiei Autonome de Distribuţie a Energiei Termice (RADET), transmis sâmbătă agenţiei Mediafax.

De asemenea, furnizarea agentului termic pentru încălzire a fost oprită în toate imobilele pentru care au fost depuse cereri din partea asociaţiilor de proprietari.

Întreruperea permanentă a furnizării agentului termic pentru încălzire în Capitală va fi făcută, cel mai probabil, săptămâna viitoare, în funcţie de temperaturile înregistrate în timpul nopţii, au precizat reprezentanţii RADET.

Potrivit Regulamentul pentru furnizarea şi utilizarea energiei termice, "oprirea încălzirii se face după trei zile consecutive în care temperatura medie a aerului exterior depăşeşte +10°C, între orele 18.00 - 06.00".


Excepţie de la această măsură fac obiectivele speciale, precum creşele, grădiniţele şi spitalele, în cazul cărora furnizarea căldurii poate fi întreruptă doar la solicitarea scrisă a conducerii acestora.

Reprezentanţii RADET au precizat că cetăţenii îşi pot opri sau regla căldura în apartamente sau pot solicita adminstratorilor de bloc oprirea furnizării agentului termic în întregul imobil. Dispeceratele RADET funcţionează în regim permanent pentru soluţionarea acestor cereri, iar informaţii suplimentare pot fi obţinute la Telverde 0800.820.002, numărul cu apelare gratuită din orice reţea.

 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
11:04