Rareș Bogdan către Gâdea: Ești bou!

Cristian Blănuţă, 22 septembrie 2014, Ora 14:19

  • print
  • |
rares-bogdan-catre-gadea-e-ti-bou-43484-1.jpg

Jurnalistul de la Realitatea TV, Rareș Bogdan, a avut o reacție foarte dură la adresa directorului Antenei 3, Mihai Gâdea.

Rareș Bogdan l-a numit pe acesta „bou și prost", după ce Antena 3 a difuzat fotografii de la „o întâlnire secretă a oamenilor lui Băsescu". Această "dezvăluire" s-a dovedit a fi petrecerea lui Rareș Bogdan, cu ocazia împlinirii a 40 de ani.

Jurnalistul a acuzat postul rival de manipulare și a numit Antena 3 "o instituție de propagandă", care nu face altceva decăt "să arunce cu rahat în ventilator, aruncând o știre falsă pe piață într-un mod jenant".

„Mihai Gâdea, a fost ziua mea de naștere, ești bou? (...) Câți proști umblă acoperiți în spațiul public... Erau și cinci lideri ai PSD. Cât de prost poți să fii ca jurnalist să faci o asemenea emisiune prezentând o întâlnire secretă. Păi,  Sorin Roșca Stănescu e băsist?", a spus Rareș Bogdan, într-o intervenție la Realitatea TV.

Antena 3 a difuzat o serie de imagini despre care a susținut că sunt de la o întânire secretă a "băsiștilor". Potrivit acesteia, la această întâlnire au fost văzuți liderul PDL, Vasile Blaga, primarul Brașovului George Scripcaru (PDL), secretarul general al PNL, Marian Petrache, Eduard Hellvig (PNL), Cristian Burci (patronul Adevărul și Prima TV), Lucian Duță (PDL), Gheorghe Falcă (PDL), Elena Udrea (președinte PMP), Emil Boc (PDL), Cătălin Predoiu (PDL), Cosmin Gușă (acționar majoritar Realitatea TV), Ion Cristoiu, Marian Vanghelie (PSD), Rareș Bogdan (Realitatea TV) și Ioan  Niculae (om de afaceri) și Marian Vanghelie.

Sursa: paginadepolitica.ro

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
13:57
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou