Best Dental

Recomand bucurestenilor sa voteze pe Nicusor Dan

Ziarul Atac, 15 septembrie 2022, Ora 11:41

  • print
  • |
recomand-bucurestenilor-sa-voteze-pe-nicusor-dan-46812-1.jpg

 Mă bucur că reapare Atac la persoană, unde o să am și eu o colaborare. Nu știu de câte ori pe săptămână, sper să nu fie prea multe că pe mine mă iau transpirațiile când scriu. Oricum, le doresc succes. 

Primul meu articol va fi despre Nicușor Dan. Stau și mă gândesc cât de idioți putem fi să votăm asemenea specimene. Am urmărit cu stupoare interviul lui, în care ne recomanda să stăm la frig. Să moară mama-n pedeapsă dacă am văzut atâta imbecilitate! Cum i-a recomandat lui doctorul să țină copilul în frig ca să nu mănânce mult și să nu vomite. Cu această ocazie, a făcut economie și la căldură, și la mâncare! Am vorbit și eu cu doctorul meu și mi-a interzis să mă uit la asemenea specimene ca să nu mă îndobitocesc. Recomand tuturor bucureștenilor să îl voteze din nou! Așa vă trebuie!

 

EDITORIAL

	„Atac la persoană” atacă din nou

„Atac la persoană” atacă din nou

„Atac la persoană” atacă din nou Vineri seara am decis să respectăm şi să reluăm o tradiţie care, din păcate, a dispărut din presa română. O tradiţie frumoasă, care înflorea în anii de după Revoluţie şi care, acum, s-a pierdut. Aceea de a marca apariţia, în cazul nostru reapariţia unui ziar, cu o recepţ ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
05:31
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou