S-a scumpit călătoria cu metroul

Mălina Andrei, 28 martie 2015, Ora 11:57

  • print
  • |
s-a-scumpit-calatoria-cu-metroul-46140-1.jpg

Abonamentul lunar pentru călătoria cu metroul se scumpește cu 16,7% începând de astăzi, iar prețul unui astfel de abonament cu număr nelimitat de călătorii va crește de la 60 de lei în prezent, la 70 de lei.

Această modifcare a prețurilor va duce la creșterea veniturilor proprii ale companiei societății cu aproximativ 4,4 milioane de lei lunar, potrivit Metrorex.

Abonamentul de 62 de călătorii va fi desființat, scrie Agerpres.

Prețul cartelei cu două călătorii va crește de la 4 lei la 5 lei (25%) iar cel al cartelei cu 10 călătorii de la 15 lei la 20 de lei (33,33%). Abonamentul de o zi se va scumpi la 8 lei, de la 6 lei (33,33%) iar abonamentul săptămânal cu număr nelimitat de călătorii va costa 25 de lei, de la 20 de lei (25%).

Șeful Metrorex, Aurel Radu, a demisionat în data de 24 martie. Adunarea Generală a hotărât ca atribuțiile să fie preluate de către Cătălin Homor, director Investiții și Achiziții Publice în cadrul Metrorex.

Tot miercuri, Metrorex a recunoscut că rezultatul licitației de cumpărare a 51 de trenuri de metrou, în valoare de peste 400 de milioane de euro, a fost contestat de două firme participante. Contractul fusese atribuit unei firme spaniole.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
14:43
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou