Best Dental

Traian Băsescu i-a făcut Elenei, fiica sa cea mică, un cadou de peste 100.000 de euro

Anca Bratu, 3 ianuarie 2023, Ora 13:29

  • print
  • |
traian-basescu-i-a-facut-elenei-fiica-sa-cea-mica-un-cadou-de-peste-100-000-de-euro-47225-1.jpg

Traian Băsescu a fost mereu un om bogat, după propriile declarații, încă de dinainte de 1989, când era căpitan de vas. Dar tot mereu a fost și un bărbat galant, iar bârfele nu au întârziat să apară. Însă ultimul gest le întrece pe toate. 

Traian Băsesu i-a donat fiicei sale o vilă care valorează peste 150.000 de euro. Imobilul nu se mai regăsește în declarația de avere a fostului președinte.

În familia Băsescu, tranzacțiile imobiliare sunt la ordinea zilei. Fiica sa cea mică a primit „cadou" de la fostul președinte o vilă de peste 100.000 de euro. Și Ioana Băsescu a primit, în trecut,  de tatăl ei o locuință în Otopeni. De-a lungul timpului, cei doi au făcut și schimb de mașini, dar s-au și împrumutat reciproc cu sume mari de bani.

Fostul șef de stat i-a donat anul trecut fiice sale Elena vila din Mihăileanu pe care o primise pe vremea când era primarul Capitalei. Imobilul a ajuns în posesia fostului președinte în 2002 ca locuință de serviciu, după ce anterior fusese închiriat de Ambasada Germaniei la București. În 2003 Traian Băsescu a cumpărat vila și a plătit pentru ea 19.000 de euro.

În declarația de averea din 2022 a fostului președinte al României, această vilă nu se mai regăsește printre proprietățile deținute de Traian Băsescu. Potrivit Jurnalul, acesta i-a donat imobilul, care acum valorează 158.000 de euro, fiicei sale mai mici.

Potrivit sursei citate, și Ioana Băsescu a beneficiat de o donație din partea tatălui său. Este vorba despre o vilă din Otopeni. Între cei doi au existat multe alte tranzacții de-a lungul timpului. Ioana Băsescu i-a cumpărat tatălui ei un Ford B-max în anul 2012. Apoi, în 2021, ea a cumpărat, tot de la tatăl ei o Dacia Duster pe care a plătit 9.000 de euro. 

De asemenea, Traian Băsescu ar fi împrumutat-o pe fiica sa cu 125.000 de euro în anul 2014. Banii au fost restituiți un an mai târziu. În primăvara lui 2022 a venit rândul Ioanei Băsescu că își ajute tatăl. Ea i-ar fi dat cu împrumut 100.000 de euro. Fostul președinte a avut nevoie de bani pentru a-și cumpăra un apartament. El a pierdut vila de protocol, dar și alte privilegii după ce a fost declarat colaborator al Securității de Înalta Curte de Casație și Justiție, potrivit jurnalul.ro. 

 

EDITORIAL

Noi informații despre crima oribilă de la Alba! Poliția precizează când ar fi fost ucis copilul

Noi informații despre crima oribilă de la Alba! Poliția precizează când ar fi fost ucis copilul

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Române, Georgian Drăgan, a afirmat, referindu-se la cazul de la Alba Iulia, unde un bărbat și copilul său în vârstă de un an au fost găsiți spânzurați, că în urma raportului medico-legal a reieşit că tatăl a curmat viaţa copilului cândva între miezul nopţii ş ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
19:07
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou