UCRAINA: Patru persoane au fost ucise într-un ATAC la Slaviansk

Dan Alexandru, 20 aprilie 2014, Ora 10:22

  • print
  • |
ucraina-patru-persoane-au-fost-ucise-intr-un-atac-la-slaviansk-39553-1.jpg

Patru persoane - trei militanţi proruşi şi un atacant - au fost ucise duminică dimineaţa într-un atac armat în apropiere de Slaviansk, în estul Ucrainei, a declarat un reprezentant local al separatiştilor pentru jurnalişti.

Atacul a avut loc în apropierea unui baraj instalat de către militanţi proruşi în satul Bilbasivka, la câţiva kilometri vest de Slaviansk, un oraş aflat în întregime sub controlul proruşilor, a precizat Viaceslav Ponomarev.

La Slaviansk, primăria, poliţia şi sediul local al serviciilor secrete se află sub controlul unor militanţi proruşi. Ei sunt susţinuţi de către persoane înarmate prezentate ca fiind "grupuri de autoapărare", dar pe care Kievul şi occidentalii le acuză că sunt trupe de elită ale serviciilor speciale din cadrul armatei ruse.

Guvernul proeuropean de la Kiev a lansat săptămâna trecută o operaţiune menită să dezarmeze militanţii proruşi şi să elibereze clădirile pe care aceştia le ocupă.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
12:55
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou