Vești importante pentru toți pensionarii din România. "Să nu zăpăcim pe nimeni în România"

Florentina Șerbănescu, 4 aprilie 2023, Ora 08:27

  • print
  • |
ve-ti-importante-pentru-toti-pensionarii-din-romania-sa-nu-zapacim-pe-nimeni-in-romania-47743-1.jpeg

Vești importante pentru toți pensionarii din România! Ministrul Muncii a făcut noi precizări despre ce se întâmplă cu reforma pensiilor.

Ministrul Muncii și Solidarității Sociale, Marius Budăi, a declarat că reforma pensiilor aferentă cererii de plată numărul 4 va fi implementată în timp util, 'dar nu oricum'. 

Am avut și avem în continuare un PNRR care a fost secretizat, scris la secret și scris foarte, foarte prost, cel puțin în domeniul Ministerului Muncii", a declarat ministrul.

Întrebat dacă a discutat și despre reforma pensiilor cu comisarii europeni care au venit în România pentru lansarea programelor din cadrul politicii de coeziune, Nicolas Schmit (locuri de muncă și drepturi sociale) și Elisa Ferreira (coeziune și reforme), Marius Budăi a spus: „Este un alt subiect pe care l-am avut în discuție cu domnul comisar, mă gândesc că vă referiți la reforma pensiilor din sistemul public. Sunt acele trei variante pe care le-am înaintat pentru discuție. Începem dezbaterile".

"Vom implementa această reformă până atunci, dar nu oricum"

Este reforma pensiilor aferentă cererii de plată numărul 4. Vom implementa această reformă până atunci, dar nu oricum (...). Am avut și avem în continuare un PNRR care a fost secretizat, scris la secret și scris foarte, foarte prost, cel puțin în domeniul Ministerului Muncii, foarte prost, dar noi suntem aici să găsim soluții, nu să găsim vinovați, și trebuie să continuăm în implementarea acestor lucruri astfel încât fondurile atât de necesare României să nu fie puse în pericol - și așa vom face", a adăugat ministrul Muncii.

"Să nu zăpăcim pe nimeni în România"

Întrebat despre modificările ce vor fi făcute, el a afirmat: „Am o mare rugăminte către toți cetățenii din țară și către dumneavoastră, mass-media. Haideți să procedăm de data asta altfel și să nu zăpăcim pe nimeni în România. Vă promit că, așa cum cred că m-ați cunoscut până acum, transparent, atunci când decizii vor fi deja luate și puse pe masa de dialog cu partenerii sociali, pentru că eu nu o să fac o reformă la secret și am spus-o, și o repet, nu voi face așa ceva, vă asigur că voi comunica public".

Nu vreau să dau informații nici pe surse, nici informații care încă nu sunt decise sau, mai ales și mai ales, speranțe pe care să nu le putem ulterior îndeplini", a mai spus ministrul Marius Budăi, la B1TV.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
21:26
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou