Best Dental

Zboruri anulate pe Otopeni din cauza grevei controlorilor de zbor din Franța

Mălina Andrei, 9 aprilie 2015, Ora 10:40

  • print
  • |
zboruri-anulate-pe-otopeni-din-cauza-grevei-controlorilor-de-zbor-din-franta-46266-1.jpg

Joi dimineață, o cursă a fost anulată, iar una a avut întârziere din cauza grevei controlorilor de trafic aerian din Franța. Pasagerii vor ajunge așadar, cu câteva ore întârziere la destinație, potrivit lui Valentin Iordache, purtător de cuvânt al aeroportului Henri Coandă.

Spaţiul aerian francez este cel mai aglomerat din Europa, iar aproximativ 8.000 de zboruri trec zilnic pe deasupra teritoriului Franţei.

"Pasagerii sunt informați de această grevă de către compania aeriană și cel puțin au acest confort că sunt anunțați. Pe de altă parte, ei sunt reprogramați. Cele două curse de ieri și azi anulate sunt anunțate din timp și disconfortul este minimalizat. Compania ia toate măsurile ca acești pasageri să ajungă la destinație în cel mai scurt timp. Au fost 40 de minute întârziere. Cursa care urmează să sosească la 14:15 va pleca la 15:10. La fel și cursa care va ajunge în jurul orei 19:00, va pleca la 20:00", a declarat Iordache, potrivit B1 tv.

 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
00:36