Daniela Crudu vă recomandă: Broccoli la cuptor

Ziarul Atac, 14 septembrie 2009, Ora 22:25

  • print
  • |
daniela-crudu-va-recomanda-broccoli-la-cuptor-1.jpg

Ingrediente: două căpăţâni broccoli, pesmet, 100 gr unt , 300 mozzarella, parmezan ras.

Mod de preparare: Se spală şi se taie floretele de broccoli. Se pun la fiert în apă cu sare. Se scot din apă, se ţin în strecuratoare până pregătim tava pentru cuptor. O tava termorezistentă, se unge cu unt şi se presară pesmet pe margini şi fund. Se aşează apoi floretele de broccoli una lângă alta şi se presară deaspura mozzarella şi parmesanul. Se pun bucăţi de unt din loc în loc, se presară pesmet din nou şi se presară apoi încă un strat de mozzarella. Se pune iar pesmet şi se dă la cuptor. Se lasă până prinde o crustă frumoasă.

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
18:41
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou