Sânziana Buruiană vă recomandă: Dovleac cu chiftele

Ziarul Atac, 10 septembrie 2009, Ora 02:16

  • print
  • |
sanziana-buruiana-va-recomanda-dovleac-cu-chiftele-1.jpg

Ingrediente: o ceapă, şase dovlecei, o legătură mărar, sare, un ardei, două roşii, o lingură oţet, smântână.

Mod de preparare: O ceapă tăiată şi prăjită puţin împreună cu rântaşul. Separat în altă oală se fierbe dovleacul, cu mărar, sare, un ardei întreg, două roşii tăiate în patru.
Când se fierbe dovleacul nu se pune apă multă pentru că el lasă apa multă. Când este gata se toarnă peste rântaş şi se mai fierbe cam cinci minute împreună. Se stinge focul şi apoi se pune o linguriţă de oţet. În farfurie se pune şi puţină smântână deasupra. Sarea se pune după gustul fiecăruia. Separat se fac chiftelutele şi ... poftă bună.

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
19:14
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou