185 de mii de euro pe zi, bani investiți în reclame

Ştefan Diaconu, 13 februarie 2024, Ora 14:12

  • print
  • |
185-de-mii-de-euro-pe-zi-bani-investiti-in-reclame-48121-1.jpg

Cine fură de fapt țara? 185 de mii de euro pe zi, bani investiți în reclame

Partidele politice din România au investit, fiecare, sume de ordinul milioanelor de euro în campania electorală pentru a-și promova mesajul. Uniunea Salvați România împreună cu colegii lor de la PLUS au investit și 185.000 de mii de euro pe zi în reclamă plătită la Google. USR și PLUS au avut, împreună, cheltuieli totale în valoare de 17.164.000 lei ( 3.524.435 EURO)

Atelierul de Internet SRL este compania de casă a celor de la USR-PLUS. Are sediul în București și este deținută în prezent de Andrei Duțulescu și Andreea Popescu. Compania a lucrat cu USR și în campania pentru europarlamentare ajungând la Dan Barna „printr-o recomandare”. Înainte de USR-PLUS, compania a lucrat pentru trustul Realitatea-Cațavencu, condus pe atunci de Sorin Ovidiu Vîntu.

Cei de la USR-PLUS nu au fost interesați de zonele rurale ale României sau orașele mici cu populație ținută în sărăcie de mai toate partidele ce s-au perindat la putere. Reclamele lor plătite cu sute de mii de euro au avut ca public țintă populația din marile aglomerații urbane. Au plătit pe Cluj Napoca o reclamă țintă cu 30.000 de euro pentru a lua mai multe voturi din fieful PNL condus de Emil Boc. Pe cei din USR-PLUS nu îi interesează pensionarii, fiindcă în opinia lor aceștia votează tradițional cu PSD și asta se vede în publicul țintă din reclame. Aceste imagini cu pensionari sunt folosite pentru a crea emoție în rândul tinerilor educați, lucru pe care vi-l poate spune orice specialist în marketing pe social media.

Dan Barna figurează pe pagina sa de Facebook cu plăți către marele dezvoltator social media cu impresionanta sumă de 524.160 lei(107.630 EUR) Din datele obținute de la Facebook observăm plăți realizate de Dan Barna personal, în valoare de 3.382 lei în campania pentru parlamentare. Se pare că e zgârcit și iubește doar banii de la bugetul de stat. 

Pe Google USR-PLUS figurează cu reclame în valoare de 602.850 EURO

Partidele politice figurează cu plăți la Google în valoarea de 2,700,154 EURO și 28.849 de reclame plătite în intervalul 20 mar. 2019 – 1 ianuarie 2020. Toți acești bani sunt recuperați de partide de la Bugetul de stat prin Autoritatea Electorală Permanentă la final de campanie după declararea cheltuielilor.

„Te doare și te înfurie cât se fură în țara ta? Votează USR -PLUS!”, cu imaginea unui pensionar pe fundal, așa au înțeles lupii tineri din politică să manipuleze electoratul educat din România. Parlamentarii USR PLUS nu sunt săraci, provin din corporații sau familii de foști lideri ai Securității statului ceaușist și studii în străinătate, nefrecventabile pentru muritorul de rând. Când ne uităm la aceste sume impresinonate investite de USRPLUS în reclame ne punem întrebarea de unde provin acești bani. 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
13:57
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou