ALEXANDRU ANDREI deputatul PNL de Giurgiu, tună si fulgeră

Ştefan Diaconu, 24 octombrie 2022, Ora 14:57

  • print
  • |
alexandru-andrei-deputatul-pnl-de-giurgiu-tuna-si-fulgera-46915-1.jpg

 

ALEXANDRU ANDREI deputatul PNL de Giurgiu, care conduce județul Giurgiu și la propriu și la figurat, tună si fulgeră pe holurile partidului că nu a reușit să-și impună șef la serviciul economic din cadrul IPJ Giurgiu! 

Surse apropiate domnului deputat, ne-au transmis că acesta, fiind supărat că a pierdut controlul asupra IPJ Giurgiu și asupra OPC Giurgiu, prin alungarea cumnățelului de la șefia Comisariatului OPC, a făcut o deplasare în trombă la sediul central al PNL, la domnul secretar Bode unde a amenințat că dacă surioara lui, unsă recent in funcția de subprefect nu va fi transferată urgent pe un post de secretar de stat la un minister important, va întoarce spatele PNL-ului și va prelua șefia AUR GIURGIU, care este liberă după eșecul suferit de partid, zilele trecute! 

Acesta a primit un refuz categoric, ceea ce înseamnă că zilele următoare vom asista la niște surprize majore pe eșicherul politic din Giurgiu.

Chiar ne gândim și noi serios, muritorii de rând din Giurgiu, din ce o să mai trăiască baronașul local de Giurgiu! 

Dar cum giurgiuvenii sunt uniți, aceștia vor face o chetă județeană și n-o să-l lase la greu pe sărmanul deputat, cu toate că, el, imediat după ce Anghelescu Adrian a pus mâna pe Primaria Giurgiu prin minciună și șantaj, a și umflat un contract de 15 miliarde de lei, și la noi nu s-a gândit!

Mai mult de atât, prin plecarea acestui urmaș al lui Brătianu din partidul care l-a scos din anonimatul de băiețaș de maidan, va avea de suferit și distinsa lui soție, celebra doamnă avocat, care, ce credeți…are contract de asistență juridică cu Organizația PNL Giurgiu! Vă dați seama dragi giurgiuveni, că ăștia doi sunt in stare să facă contract de asistență juridică cu tot ce mișcă in jurul lor( familie, prieteni, vecini, cățel, purcel, borcan de murături)! 

Se identifică vreun politician giurgiuvean cu partidul din care vremelnic face parte? Eu cred că trebuiesc acuzați oamenii,partidele fiindu-le momentan doar niște umbrele.Mâine vor fi la altele.Dureros este că acele umbrele permit să se întâmple lucruri rele la umbra lor.

Alexandru Andrei  deputatul care și-au trădat electoratul giurgiuvean

De la Giurgiu, doi deputați trădători ai electoratului care i-a trimis în parlament:  Andrei Alexandru a  și Toma Petcu. Acum , cei doi, cauta un nou partid pe listele caruia sa poata candida.

Vă dați seama de ridicolul situației?

Primul, sâsâia peltic, prin gurița lui cea mică, cum iubeste el România și cum trebuie  să vină PSD la guvernare ca să trăiască tot românul bine: să aibă muncitorul salarii mari, pensionarul pensii indexate, economia să crească, studenții să aibă gratuități, elevii școli moderne, etc, etc… Cum se va duce el în Parlament și se va bate pentru ei, ca un social democrat autentic!… Fâssss! L-a ținut doar până a muls de contracte niște primării, și a realizat că nimeni n-o să-i dea lui partidul pe mână. Lui, care la PNL fiind, deoarece omul e traseist, cea mai înaltă ”demnitate” pe care i-a dat-o Iliescu a fost aceea de …consilier local.  Acum, Alexandru Andrei este în tabăra care spune clar, cum vor da ei afară 800.000 de bugetari, cum vor stopa creșterea salariilor și a pensiilor, cum vor tăia voucherele de vacanță și alte nenorociri, pentru că de, peneliștii sunt învățați să-și îndese ei în buzunare, în timp ce nouă ne flutură pe la nas, crize economice, austeritate și tăieri.

Ei, ce le spune acum domnul deputat oamenilor ăstora? Că au fost incompetenți? Că au ars gazul degeaba prin birouri? Că dacă nu erau membri de partid nu ajungeau în viața lor să lucreze într-un minister? 

Da, e o glumă, dar una amară, pentru că oamenii aceștia au furat voturile cu minciuni, pentru că nu ne-au averizat că-și vor urmări interesele lor și nu pe ale noastre. Uite că, socotelile și interesele unor aleși n-au nimic de-a face cu electoratul care le-au acordat, prin vot, înaltele demnități. Amândoi și-au trădat promisiunile, mai ales că știu faptul că, partidele de opoziție dacă ajung la guvernare, vor trece cu buldozerul austerității.

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
23:21
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou