Alina Gorghiu: Am venit astăzi să-mi prezint candidatura și să câștig un vot

Mălina Andrei, 18 decembrie 2014, Ora 12:30

  • print
  • |
alina-gorghiu-am-venit-astazi-sa-mi-prezint-candidatura-i-sa-ca-tig-un-vot-44845-1.jpg

Prim-vicepreședintele PNL Alina Gorghiu a declarat, joi, înaintea ședinței BPN în care se va alege înlocuitorul lui Klaus Iohannis la șefia partidului, că își dorește ca în urma ședinței să se ajungă la un interimat care să ducă la consens în PNL, informează Mediafax.

"Am venit astăzi să-mi prezint candidatura și să câștig un vot. Despre ce se va întâmpla după, discutăm și eu și Ludovic Orban în aceeași măsură, vom fi amândoi la declarații. Nu pot să vă spun de acum cine câștigă, pentru că sunt absolut convinsă că va fi o competiție deschisă, corectă, îi urez succes lui Ludovic, îmi doresc foarte tare ca rezultatul acestei zile să fie un interimat care să ducă la consens în PNL", a declarat Gorghiu.

Ea a menționat că nu a venit să-l "provoace" pe Ludovic Orban.

"Nu am venit să contracandidez un amic, un coleg, ci am venit să transmit un mesaj colegilor din care să înțelegem cu toții că PNL are astăzi prin plecarea lui Klaus Iohannis la Cotroceni, prin câștigarea alegerilor, are ocazia la unitate reală. Unitate de care nu s-a bucurat foarte mult în ultima vreme și are ocazia să stabilească odată pentru totdeauna, definitiv dacă mai era nevoie, că este reala dreaptă în România", a mai spus prim-vicepreședintele PNL.

Gorghiu a susținut că proiectul fuziunii cu PDL este unul pe care își dorește să-l ducă mai departe.

Prim-vicepreședintele PNL a admis faptul că se gândea de mai multă vreme la ideea unei candidaturi la șefia PNL, însă a decis miercuri să-și depună candidatura și nu a cunoscut poziția lui Iohannis până la ședința informală de miercuri seară.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
21:21
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou