Băsescu: „Federația Rusă nu se va opri până nu va ajunge la gurile Dunării”

Mălina Andrei, 7 aprilie 2015, Ora 08:16

  • print
  • |
basescu-federatia-rusa-nu-se-va-opri-pana-nu-va-ajunge-la-gurile-dunarii-46238-1.jpg

Fostul Preşedinte spune că România ar trebui să fie îngrijorată în privinţa Rusiei care nu se va opri până când nu controlează sudul Ucrainei până la Dunăre.

"Frică nu, dar îngrijorată trebuie sa fie. Toate statele au investit masiv în capabilități - Polonia, Țările Baltice, Suedia, Norvegia. Sute, mii de militari, echipament greu de luptă american se dislocă în România și în Polonia si in Țările Baltice. Eu daca aș fi fost președinte și premier aș fi dat și eu ca țară beneficiar al acestui efort și auzindu-l pe premier că are excedent la încasări aș fi spus să creștem bugetul Apărării cu 200, 300 mil euro. Cred că ar fi fost un răspuns politic corect. În opinia mea Federația Rusă nu se va opri până când nu cucerește tot sudul, până când nu controlează tot sudul Ucrainei până la gurile Dunării. Acest tandem Crimeea - gurile Dunării îi fac stăpânii Mării Negre. Fără gurile Dunării sunt jupâni în Marea Neagră, dar nu stăpâni. Pentru că gurile Dunării le dau și culoarul de acces către inima Europei", a spus Traian Băsescu.

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
03:27
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou