Blaga neagă că a luat șpagă de la Cocoș: Nu am nicio implicare în afacerea Microsoft

Mălina Andrei, 23 februarie 2015, Ora 12:05

  • print
  • |
blaga-neaga-ca-a-luat-spaga-de-la-cocos-nu-am-nicio-implicare-in-afacerea-microsoft-45703-1.jpg

Copreședintele PNL Vasile Blaga a precizat, luni, că nu are nicio implicare în afacerea "Microsoft" și că va da lămuriri în această chestiune dacă va fi solicitat de procurori. Copreședintele PNl a clasificat acuzațiile drept niște „lucruri fantasmagorice"

"Personal, nu am nici eu, nici partidul nici cea mai mică implicare în ceea ce denumiți afacerea "Microsoft", de niciun fel. Dacă cineva are întrebări, când va avea, dacă procurorii vor dori lămuriri, ca orice cetățean al acestei țări mă voi prezenta fără probleme. Nu am nicio implicare", a spus Blaga, înainte de ședința PNL.

Fostul preşedinte PDL a evitat să comenteze punctual acuzaţiile din denunţul făcut de Dorin Cocoş la DNA. "De Gabriel Sandu am comentat, aici nu comentez pentru că nu am avut niciodată vreo relaţie cu domnul Cocoş. Asta o ştiţi foarte bine", a răspuns Blaga jurnaliştilor.

Potrivit DNA, Pinalti, alături de Dorin Cocoș şi Gabriel Sandu ar fi fost beneficiarii unor şpăgi 17,5 milioane de euro în afacerea Microsoft. Aceştia au cerut bani pentru a interveni în achiziționarea dreptului de utilizare a licențelor Microsoft, din care 15,7 milioane de euro au ajuns în contul unor firme controlate de cei trei, direct sau prin intermediari. Dorin Cocoş ar fi declarat în faţa anchetatorilor că o parte din aceşti bani au ajuns la PDL.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
03:03
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou