Când îți sună Rolexul

Şerban N. Ioan, 15 noiembrie 2023, Ora 12:16

  • print
  • |
cand-iti-suna-rolexul-48032-1.jpg

Când îți sună Rolexul

Doamne, ce charismă are acest Ciucă! Ceva între boală venerică și popă prins că ducea fete în Italia.

L-au scos liberalii din vitrina cu morți, unde se odihnește la prânz între Brătieni, și l-au dus în piață, să-l aerisească, să-l vadă lumea, să simtă partidul dacă i se scoală peste 10% electoratului când îl vede.

Ce-a înțeles Ciucă din faptul că merge cu alți colegi în piață? Că trebuie să facă piața. Sunt sigur că și-a sunat și nevasta: mami, uite, mergem cu mai mulți băieți de la partid în piață, iau ceva?

Da, omul chiar a făcut cumpărături, a luat fasole sau ceva asemănător, timp în care le-a ignorat programatic pe vânzătoare și nu și-a aruncat nici o privire spre alți cumpărători. Era flancat de Rolexul lui Rareș Bogdan, care se potrivea în peisaj ca Ciolacu la Luvru, și de acea rușine a plagiatorilor, Bode.

Rar un om care să emane atâta indiferență. Cum emana sex-appeal Banderas pe vremuri.

E limpede că, după ultimele luni, liberalii nu știu cum să-l răpună. Ciucă trebuie aruncat din partid, trebuie să-i sucească politic gâtul careva, trebuie uitat într-un loc, pierdut, făcut dispărut.

Tic-tac, tic-tac, așa fac secundele pe Rolexul ăla.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
22:06
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou