Ce nu a spus niciun politician! Alina Gorghiu dezvăluie

Anca Bratu, 18 noiembrie 2023, Ora 14:05

  • print
  • |
ce-nu-a-spus-niciun-politician-alina-gorghiu-dezvaluie-48059-1.jpeg

Ce nu a spus niciun politician! Alina Gorghiu dezvăluie: E singura certitudine politică a PNL pentru 2024

Senatorul Alina Gorghiu, ministru al Justiţiei şi preşedinte al PNL Argeş, a declarat, sâmbătă, la Câmpulung, că este prima vizită a conducerii PNL în acest judeţ de când ea a preluat funcţia de lider al liberalilor din Argeş şi a dat asigurări că, în 2024, PNL va fi singurul mare partid de dreapta care susţine ideile tradiţionale ale liberalismului românesc. Gorghiu a mai spus că îi este dor de doza de echilibru dată de preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, în timpul guvernării sale.

”Este un moment în care eu regăsesc şi în sală şi pe scenă prieteni ai organizaţiei PNL Argeş. Însă înainte de a începe discursul vreau să îmi permiteţi să am un moment al adevărului (...) E prima vizită politică la nivelul acesta, în judeţul Argeş şi vreau să ştiţi că acum un an jumătate am primit susţinerea dumneavoastră în alegerile pentru a putea conduce această organizaţie, cu un mandat clar de a reconstrui organizaţia PNL Argeş al cărei preşedinte la momentul acela a ales să plece la alt partid. O reconstrucţie a unei filiale care era printre ultimele locuri din clasamentul naţional”, a declarat Alina Gorghiu.

”Astăzi, faptul că suntem la Câmpulung, toţi în această sală, cu un suport atât de mare de la conducerea naţională a PNL, reprezintă o etapă în reconstrucţia, reinventarea totală a PNL în Argeş şi de aceea le mulţumesc colegilor din PNL pentru încrederea în PNL Argeş şi vă rog să ne daţi încredere pentru că rezultatele vor veni, vor veni de la PNL Argeş”, a declarat Gorghiu.

Alina Gorghiu a afirmat că este important ca premierul României să asigure echilibrul guvernării şi a subliniat că îi este dor de doza de echilibru pe care Nicoae Ciucă o dădea guvernării.

”Stimaţi colegi liberali, oferta politică a PNL se limpezeşte şi e o singură certitudine, în 2024, PNL va fi singurul mare partid de dreapta care susţine ideile tradiţionale ale liberalismului românesc şi venim în faţa românilor cu o experienţă extraordinar de bună a guvernării. Suntem de 6 luni de zile într-o nouă formulă de guvern şi vedem acum mai bine ca oricând cât de important este ca premierul României să asigure echilibrul şi stabilitatea unui guvern de coaliţie. Sincer, domnule preşedinte Ciucă, mi-e dor de doza de echilibru pe care o dădeaţi guvernării”, a precizat Alina Gorghiu.

De asemenea, Alina Gorghiu s-a referit şi la investiţiile străine din timpul guvernării liberale.

”În 2022, când preşedintele PNL a condus Guvernul, totalul investiţiilor străine a fost de 11 miliarde de euro şi spun asta pentru că dacă nu noi menţionăm lucrurile bune din guvernarea liberală, să ştiţi că nu o să o facă nimeni altcineva. Am generat proiecte bune care să elimine diferenţe majore dintre calitatea vieţii între mediul urban şi cel rural. (...) Dezvoltarea ţării pe bază de investiţii, aceasta este politica noastră, a liberalilor, dă rezultate”, a adăugat Gorghiu.

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
12:25
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou