Ciucă execută 'ordinul' electoral al lui Iohannis

Şerban N. Ioan, 24 ianuarie 2024, Ora 16:57

  • print
  • |
ciuca-executa-ordinul-electoral-al-lui-iohannis-48107-1.jpg

Ciucă execută 'ordinul' electoral al lui Iohannis

Demagogii și populiștii aduc haos, să ne unim pentru a apăra România

Președinte Senatului, liderul PNL Nicolae Ciucă, a declarat miercuri la Iași, în discursul prilejuit de Ziua Unirii Principatelor, că statul trebuie apărat de „oportuniști, populiști și cei care vor să ne deturneze destinul istoric”, în contextul în care președintele Klaus Iohannis le spusese ambasadorilor străini, marți, că România va fi în acest an electoral vigilentă în fața „curentelor extremiste”.

Ciucă a spus că trebuie evitate „conflictele politice mărunte, disputele personale, orgoliul populiștilor și falsul patriotism al demagogilor”. „În fața crizelor, prioritatea noastră a fost să asigure stabilitatea țării, nu să accentuăm conflictele din societate”, a adăugat acesta, cu referire la coaliția de guvernare.

El a menționat că „mulți oameni sunt dezamăgiți” și așteaptă mai mult de la clasa politică, vor venituri mai mari și în acest context nu se poate merge pe calea populismului.

„Problemele pe care trebuie să le rezolvăm pentru a avea o viața mai bună nu pot fi separate de pericolul ca România să fie scoasă de pe traseul ei democratic și adusă în haos politic și economic. România nu va ajunge pe mâna demagogilor și a populiștilor pentru că destinul României este să fie parte din lumea liberă, din lumea occidentală, din lumea celor puternici”, a afirmat liderul PNL.

„Drumul pe care mergem astăzi, deși este greu, este cel corect. Adevărata soluție este să continuăm dezvoltarea pe care am generat-o în acești ani prin efortul nostru, al tuturor. Obiectivul nostru pentru viitor este România - pol de dezvoltare regională (...) Toate aceste proiecte nu se puteau face fără bani europeni și banii europeni nu ar exista fără un regim democratic stabil. Așadar, dezvoltarea României nu se poate face în absența democrației și a banilor europeni (...) Să avem încredere în forțele noastre și să ne unim pentru a apăra România de oportuniști, de populiști și de toți cei care vor să ne deturneze destinul nostru istoric”, a mai declarat Ciucă.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
12:37
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou