Despre ce sume vorbim, băieți?

Constantin Georgescu, 31 ianuarie 2023, Ora 20:30

  • print
  • |
despre-ce-sume-vorbim-baieti-47374-1.jpg

Despre ce sume vorbim, băieți?

N-au venit ultimele calcule, dar PSD și PNL au dat peste zece milioane de euro, bani de la bugetul de stat, pentru presă doar în primele șapte luni din 2022. S-or fi dus oamenii spre 13-14 până la final, sau 15, și au zis: „Păstrați restul!“. Așteptăm cifrele finale cu emoție și cu un puternic gust amar. Asta cu banii la presă e fix ca treaba cu facturile la curent: banii merg la buget, iar statul zice că nu are de unde să dea ajutor.

Mă rog, cam asta e adevărata rotativă: amețeala asta cu noi care ne prostim cu propriii bani.

Despre ce sume vom vorbi în anul 2023? Cam astea ar trebui să fie preocupările presei: pariurile, divertismentul autoflagelator de tip masochist atât timp cât Justiția nu mai există, iar cetățeanul pare mai apatic decât Orban în perioada tulburelului. Cât vor cheltui de la buget ca să ne vomite acele infantilități în față? Cât va da structura PSD din banii noștri ca să auzim cum nea Marcel se luptă cu sărăcia, cu bogăția, cu marile companii, cu taxarea unică sau cu impozitarea excesivă a muncii? Câți bani o să pompeze PNL după ce-l dă jos din rotativă pe umflatul plagiator amețit de Servicii și de propria incultură?

E an greu, știți ce zic?

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
09:43
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou