E oficial! Corina CREȚU primește portofoliul Politicilor Regionale

Cristian Blănuţă, 10 septembrie 2014, Ora 14:02

  • print
  • |
e-oficial-corina-cretu-primeste-portofoliul-politicilor-regionale-43193-1.jpg

Preşedintele ales al Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, a anunţat miercuri, într-o conferinţă de presă, noua componenţă a Executivului european.

Astfel, europarlamentarul PSD Corina Creţu va primi portofoliul Politicilor Regionale, de-al doilea în ordinea alocărilor bugetare din programul financiar multianual.

Comisia Europeană a prezentat de asemenea, pe site, componența Executivului european.

Juncker l-a desemnat pe olandezul Frans Timmermans drept prim vice-președinte, numindu-l „mâna sa dreaptă".


Salariul lunar de bază al unui comisar european este de peste 20.000 euro brut. La acesta se adaugă o indemnizatie lunară de reprezentare în valoare de peste 600 de euro şi o alta pentru chirie de 3.100 euro. În plus, un comisar european primeşte o primă de instalare în valoare de peste 41.300 de euro, iar la plecare mai câştigă aproape 21.000 de euro.

Apoi, după încheierea mandatului, un fost comisar european primeşte o indemnizaţie lunară cuprinsă între 8.200 şi 13.500 de euro, în funcţie de durata mandatului. Foştii comisari primesc o pensie lunară pentru tot restul vieţii, de aproximativ 1.200 euro.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
04:47
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou