Eduard Hellvig va fi audiat mâine în Parlament

Mălina Andrei, 23 februarie 2015, Ora 15:16

  • print
  • |
eduard-hellvig-va-fi-audiat-maine-in-parlament-45711-1.jpg

Eduard Hellvig, propus de președintele Klaus Iohannis la conducerea SRI, va fi audiat marți de Comisia parlamentară comună pentru controlul SRI, urmând ca Birourile reunite ale celor două Camere să stabilească miercuri când va avea loc votul.

Conducerea Parlamentului a decis ca Eduard Hellvig să fie audiat mâine în Parlament, la ora 10, în şedinţa comisiei de control a activităţii SRI.

Apoi, avizul va fi transmis către birourile reunite.

Cel mai probabil miercuri se va reuni plenul comun şi se va vota pentru propunerea lui preşedintelui Klaus Iohannis, respectiv Eduard Hellvig la şefia Servicului Român de Informaţii.

"Birourile permanente reunite, consultându-se cu reprezentanții comisiei pentru controlul SRI de la nivelul Parlamentului au stabilit că marți la ora 10,00 va avea loc audierea domnului Eduard Hellvig pentru funcția de director al SRI. Miercuri la ora 13,00, Birourile permanente reunite vor lua în discuție după ce vor primi raportul comisiei SRI convocarea celor două Camere pentru vot", a anunțat luni vicepreședintele Senatului Cristian Dumitrescu, la finalul Birourilor reunite.

Europarlamentarul PNL Eduard Hellvig a fost propus, joi, de președintele Klaus Iohannis pentru postul de director al Serviciului Român de Informații.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
23:14
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou