Elena UDREA a ieșit de la BĂSESCU. Nu știe dacă o ajută la prezidențiale

Cristian Blănuţă, 20 august 2014, Ora 19:47

  • print
  • |
elena-udrea-a-iesit-de-la-basescu-nu-stie-daca-o-ajuta-la-prezidentiale-42677-1.jpg

Elena Udrea, șefa PMP, și 13 colegi de partid au fost astăzi la Cotroceni, unde s-au întâlnit cu președintele țării, Traian Băsescu.

La ieșirea de la discuții, Udrea a evitat să răspundă concret dacă Băsescu o va sprijini, în detrimentul lui Cristian Diaconescu.

"Am fost impreună cu 13 colegi din PMP (n.r. - la Cotroceni). Concluziile acestei întâlniri le va spune Traian Băsescu. Au fost foarte multe argumente. O descriu ca o intalnire pozitivă", a declarat Elena Udrea.

"A fost o discuție pozitivă. Am avut o intalnire cu Traian Băsescu în care am avut o discutie pe argumente obiective. Atat eu, cat si colegii mei, credem ca ne ajuta foarte mult aceasta intalnire pentru a sti ce trebuie de facut in campanie electorală", a spus Udrea.

"Nu pot spune în acest moment, pentru că sunt lucruri pe care domnul președinte trebuie să le clarifice. Există o semnătură a domniei sale pe lista PMP pentru Cristian Diaconescu", a precizat candidatul PMP la alegerile prezidențiale, referitor la prezidențiabilul pe care șeful statului îl va sprijini.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
18:52
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou