Elena UDREA îl taxează pe PONTA: Boxer FRICOS care fuge prin ring!

Cristian Blănuţă, 22 august 2014, Ora 16:55

  • print
  • |
elena-udrea-il-taxeaza-pe-ponta-boxer-fricos-care-fuge-prin-ring-42720-1.jpg

Elena Udrea, candidat PMP la alegerile prezidențiale, este de părere că strategia lui Victor Ponta este să intre în conflict permanent cu Traian Băsescu.

Udrea îl taxează însă pe premier, despre care spune că are atitudinea unui "boxer fricos", deoarece nu șeful statului candidează, ci ea.

"Strategia lui Ponta, din 2012 încoace este, chiar dacă nu-l are contracandidat pe Băsescu, să-l acuze permanent, el ar vrea să intre în controversă cu el și nu cu cei care sunt în această cursă.

Dacă are vreo problemă, să se lupte cu mine, eu sunt adversarul lui Ponta, nu Băsescu. Se comportă ca un boxer fricos care fuge prin ring de adversar și încearcă prin eschive să facă să treacă timpul și să sune gongul", a declarat Udrea despre Ponta la Realitatea TV.

"Ponta încearcă să fugă de mine, adevăratul adversar al său. O să îl urmăresc pe tot ringul, cu mine se luptă, nu cu Traian Băsescu. Nu mai poate fi vorba de o suspendare, nu e timp de așa ceva. E o strategie de campanie", a mai spus Udrea.

Întrebată cum comentează afirmația lui Ponta, că în turul 1 se va uita la TV cu popcorn și suc, Udrea a replicat: "Domnul Ponta cu asta o să rămână, cu popcorn și cu suc, pentru că în turul 2 oricum pierde, poate să rămână și în turul 2 la TV pentru că nu îl ajută cu nimic, procentele PSD-ului nu îl ajuta, îl trimit în turul 2, dar nu-l trimit la Cotroceni".

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
08:01
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou