Elena UDREA: PMP, PNL, PDL, nu colaborați cu PSD!

Cristian Blănuţă, 21 august 2014, Ora 14:22

  • print
  • |
elena-udrea-pmp-pnl-pdl-nu-colaborati-cu-psd-42696-1.jpg

Presedintele PMP Elena Udrea a cerut joi intr-o conferinta de presa ca PMP, PNL si PDL sa adopte o decizie interna de necolaborare cu PSD-ul condus de Ponta si de "reprezentantii baronilor locali".

Ea si-a asumat in nume propriu aceasta decizie subliniand inca o data ca va schimba guvernul PSD si ca nu il va numi niciodata pe Victor Ponta premier.

"Pentru a inlatura orice indoiala voi propune Consiliului Executiv sa adoptam o decizie ca PMP nu va face nicio colaborare cu PSD cat este condus de Victor Ponta si de reprezentantii baronilor. Nu il voi numi niciodata pe Ponta premier, dimpotriva. Cer si celor de la ACL sa adopte o asemenea decizie.

E nevoie de aceasta pentru credibilitatea opozitiei", a spus Udrea.

Ea a cerut de asemnea contracandidatilor sai la prezidentiale, Klaus Iohannis si Victor Ponta sa aduca lamuriri privind CV-urile lor si sa si le asume.


"Despre mine de 10 ani stiti aproape tot. Nu sunt unul dintre candidatii care sa ascunda ceva. Cer lui Ponta, Iohannis sa faca aceasi declaratie de asumare in fata cetatenilor sau sa isi corecteze CV-urile", a spus Udrea, potrivit stiripesurse.ro.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
06:05
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou