Elena Udrea: Puterea i-a luat mințile lui Ponta!

Cristian Blănuţă, 24 septembrie 2014, Ora 09:19

  • print
  • |
elena-udrea-puterea-i-a-luat-mintile-lui-ponta-43517-1.jpg

Președintele PMP, Elena Udrea, l-a atacat dur pe premierul Victor Ponta, atenționând asupra "tentației dictatoriale" a acestuia.

Într-un interviu pentru EVZ, candidatul Mișcării Populare la Cotroceni spune că puterea "i-a luat mințile" premierului, iar evenimentul "profund megaloman" de sâmbătă "este o replică a manifestărilor din Coreea de Nord făcute pentru Kim Jong Un", pentru care s-au cheltuit "sume fabuloase, de două milioane de euro".

"Cu acești bani, plătești aproape 11.000 de pensii medii, aproape 10.000 de salarii minime pe economie, 210.000 de alocații pentru copii și cumperi peste jumătate de milion de abecedare", a explicat prezidențiabilul PMP.

Elena Udrea a făcut o descriere a felului în care va arăta România cu Victor Ponta Președinte.

"Vom merge cu toții încolonați să îl aplaudăm, dar nu vom mai fi plătiți pentru aceasta. O vom face de frică, exact ca pe vremea lui Ceaușescu", spune Elena Udrea.

Aceasta și-a exprimat îngrijorarea în legătură cu viziunea PSD de a conduce țara, care își dorește o Românie cu "oameni săraci, care să poată fi manipulați sau cumpărați cu 100 de lei, un sandviș și o sticlă cu apă".

În contrast cu Victor Ponta, Elena Udrea a descris președintele pe care românii l-ar vota ca fiind unul "care să-i respecte pe români, să creadă în democrație, să vrea prosperitatea oamenilor și nu înrobirea lor; un președinte care are ca reper de societate SUA și țările UE, iar nu Rusia, China sau chiar Coreea de Nord, așa cum gândește Ponta".

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
17:54
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou