George Simion: 'I-am avertizat pe toți cei care vin alături de noi că va fi foarte greu'

Dan Alexandru, 17 noiembrie 2023, Ora 15:20

  • print
  • |
george-simion-i-am-avertizat-pe-toti-cei-care-vin-alaturi-de-noi-ca-va-fi-foarte-greu-48053-1.jpg

George Simion, reacție la plecarea lui Sorin Constantinescu din AUR după doar două zile: 'I-am avertizat pe toți cei care vin alături de noi că va fi foarte greu'

George Simion, președintele partidului AUR, acuză presiuni și valuri de ură după ce Sorin Constantinescu, un om de afaceri care a activat în industria jocurilor de noroc, a părăsit formațiunea politică după doar două zile. „Valul de ură propagat pe toate canalele de comunicare ale sistemului condus acum de tandemul Ciolacu – Iohannis nu face decât să arate că frica le-a intrat în oase și că tremură de teamă că anul viitor vor pierde controlul asupra acestui mecanism sinistru prin care au condus România timp de peste 30 de ani”, scrie George Simion pe blog.

CONTEXT: Omul de afaceri Sorin Constantinescu, supranumit „regele păcănelelor”, anunță că se retrage din politică, la doar două zile după ce George Simion anunța înscrierea acestuia în partidul AUR. Nu este clar deocamdată dacă la mijloc este doar o retragere, așa cum susține Constantinescu, din cauza valului de reacții negative, ci un conflict apărut între acesta și liderul AUR. Sorin Constantinescu a devenit cunoscut publicului larg prin intermediul podcasturilor sale pe YouTube și nu numai. Constantinescu a fost și consilier guvernamental al lui Ludovic Orban, în perioada pandemiei de Covid-19. Vezi AICI mesajul lui Constantinescu!

„Am învățat un lucru în ultimii 4 ani: atunci când UM G4Media și celelalte UM-uri ale sistemului te critică, atunci când se dau de ceasul morții să dezinformeze și să manipuleze, înseamnă că ceva facem bine și că le deranjăm profund interesele.

De data aceasta a fost luat la țintă de trompetele sistemului și de trolli pesedisto-securiști Sorin Constantinescu. Dar nu doar atât, au mers într-atât de departe cu intimidările încât i-au atacat familia. Cam atât de disperați sunt.

Pe Sorin Constantinescu l-am cunoscut cu adevărat când am fost la Ineu să văd Conacul Sfântul Sava Brancovici. Înainte am participat împreună la Sfânta Liturghie oficiată de băiatul lui, un om cu har, care s-a orientat către preoție. Am văzut în Sorin acel om care s-a întors către credință de o bună perioadă de timp și omul cu care vreau să fac echipă pentru a Reconstrui România.

„I-am avertizat pe toți cei care vin alături de noi că va fi foarte greu”

Apropierea lui Sorin Constantinescu de AUR a provocat dureri de cap în sediul din K10. Presiunile pe care Marcel Ciolacu le-a pus aflând de întâlnirea noastră într-un loc public în București, acuzațiile la adresa lui Sorin Constantinescu că îl șantajează deși Sorin nu s-a mai implicat în vreun fel în industria jocurilor de noroc din România de mai mulți ani și deși el este unul dintre cei mai mari avocați în spațiul public împotriva folosirii de către oamenii săraci a jocurilor mergând în acest sens în licee și facultăți, m-au făcut să îmi dau seama că sistemul se teme rău, drept dovadă și reclama pe care au promovat-o cu bani grei (din subvenția de la stat, desigur) imediat după ce noi am făcut anunțul că Sorin ni s-a alăturat în AUR.

I-am avertizat pe toți cei care vin alături de noi că va fi foarte greu, că vor fi presiuni uriașe, așa cum au tot fost la adresa mea și a colegilor mei din AUR, și la adresa oricărui nou venit. Nu e problemă. Dacă pe Sorin au reușit să îl facă să dea un pas înapoi, noi suntem căliți de 10 ani – 15 ani de când suntem în vizorul vostru și ne urâți pentru că iubim România! Bătălia cu partidele vechi și șantajiste nu e simplă. Îi mulțumesc lui Sorin Constantinescu pentru sprijinul de până acum și pentru cel pe care ni-l va acorda în viitor.

În cazul nostru nu mai merg tehnicile voastre de manipulare și intimidare.

Suntem tari, suntem pregătiți că anul viitor să vă dăm afară!”, scrie George Simion.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
11:56
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou