Best Dental

George Simion profețește dispariția USR!

Diana Ionescu, 27 martie 2023, Ora 10:53

  • print
  • |
george-simion-profete-te-disparitia-usr-47691-1.jpg

Liderul AUR, George Simion exultă după ce președintele UDMR, Kelemen Hunor, a cerut alegeri anticipate. Simion spune că PSD, PNL și UDMR nu vor mai aveam 50% de procente împreună încât să mai poată forma o majoritate fără AUR.

"Cu siguranță cele  trei formațiuni nu vor mai lua 50% împreună. Și USR-iștii dispar de pe scena politică. Noi nu ne speriem, toți parlamentarii vor vota pentru alegeri anticipate. Noi suntem singura formațiune patriotică din Parlamentul României. Doamne ajută să avem alegeri anticipate, că așa vom putea avea la putere o echipă patriotică. După venirea lui Terheș, vă pot spune că urmează să vină mult mai mulți oameni capabili", a spus Simion la România TV.

Vicepremierul Kelemen Hunor, lider al UDMR, a afirmat, marţi, că, dacă ar decide singur, ar opta pentru alegeri parlamentare anticipate, pentru că 2024 este un an de "stagnare" care ar putea să fie salvat dacă se formează încă din acest an o nouă majoritate stabilă la guvernare, conform Agerpres.

"Dacă eu aş fi cel care decide singur, eu aş face anticipate în acest an. Trebuie să fim de acord cu toţii, cei care formăm o majoritate, apoi trebuie să fie de acord şi preşedintele ţării, fiindcă fără el nu poţi să faci anticipate. Şi trebuie să explici în primul rând cetăţenilor. De ce aş face eu anticipate, dacă ar fi după mine? Anul 2024 este un an electoral. Se întâmplă foarte rar ca să avem toate alegerile într-un singur an - din mai, până în noiembrie. Asta înseamnă, cunoscând cât de cât ce înseamnă un an electoral, că administraţia centrală în primul rând se va aşeza, va aştepta să vedem ce se întâmplă", a declarat Kelemen Hunor la TVR Info.

 

 

 

 

EDITORIAL

Generalul Ciuca: Nu voi face politica

Generalul Ciuca: Nu voi face politica

Cel mai prost din ultimii zece ani. Așa ar fi spus premierul Ciucă la întîlnirea cu sindicatele din Educație, și e încă neclar dacă s-a referit la momentul ales pentru grevă sau ar fi scăpat, pur și simplu, pe gură o evaluare de sine. De altfel, dacă-i asculți aiuristicul monolog de la negocieri, dilema dispare. În ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
19:21
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou