Ghișe a ratat Cotroceniul la semnătură

Cristian Blănuţă, 24 septembrie 2014, Ora 09:26

  • print
  • |
ghise-a-ratat-cotroceniul-la-semnatura-43518-1.jpg

Senatorul PNL, Ioan Ghișe, a făcut toate eforturile pentru a candida independent la alegerile prezidențiale, dar s-a împotmolit la strângerea semnăturilor necesare.

 
Ieri, în ultima zi pentru depunerea candidaturilor, Ioan Ghișe încă număra semnăturile venite din țară. Senatorul a explicat pentru stiripesurse.ro că a strâns prea puține.

"Am strâns cam 170.000 de semnături. Nu mai era mult, dar așa a fost să fie. Am numărat și am centralizat ieri toată ziua, dar nu aveam suficiente semnături adunate", ne-a declarat Ioan Ghișe.

Întrebat ce va face în continuare, senatorul a explicat că va urma o perioadă de reflecție. "Nu pot să spun acum, e prea devreme. La cald nu poți să iei decizii majore", a explicat Ghișe.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
04:42
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou