Întâlnire Ponta - Tăriceanu pe tema numirii noului șef al SRI

Mălina Andrei, 20 februarie 2015, Ora 12:17

  • print
  • |
intalnire-ponta-tariceanu-pe-tema-numirii-noului-ef-al-sri-45677-1.jpg

O întâlnire de urgenţă are loc la acest moment între premierul Victor Ponta şi preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu.

Este o întâlnire în care se vor discuta mai multe subiecte, dar şi nominalizarea lui Iohannis pentru şefia SRI.

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a vorbit joi seara despre nominalizarea europarlamentarului Eduard Hellvig la conducerea SRI, arătând că Parlamentul, care este for decizional, va trebui să îl valideze sau nu. "Lucrul bun pe care merită să îl subliniez aici e că vom avea un civil în fruntea SRI. Eu îl cunosc destul de puţin pe Eduard Hellvig, era o prezenţă relativ ştearsă în PNL. Sigur, acest lucru nu înseamnă neapărat că i-ar afecta meritele", a spus Călin Popescu Tăriceanu.

Premierul a comentat ironic, vineri, faptul că Hellvig a fost coautor alături de el, Antonescu și Dragnea la lovitura de stat din 2012, subliniînd faptul că ar o părerebună despre acesta, deși ar fi preferat la conducerea serviciului o persoană care să nu fie implicată politic.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
06:07
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou