IOHANNIS și-a depus OFICIAL candidatura la PREȘEDINȚIE

Cristian Blănuţă, 20 septembrie 2014, Ora 15:43

  • print
  • |
iohannis-si-a-depus-oficial-candidatura-la-presedintie-43421-1.jpg

Președintele PNL Klaus Iohannis și-a depus oficial candidatura pentru prezidențiale la Biroul Electoral Central. El se înscrie astfel oficial în cursa pentru alegerile prezidențiale.

Iohannis este insotit de lideri PNL si PDL printre care Vasile Blaga, Mircea Ionescu Quintus, Ludovic Orban, Sorin Rosca Stanescu, Mihai Razvan Ungureanu si altii.

Iohannis, ca si contracandidatul sau Victor Ponta, a depus la BEC peste două milioane de semanturi ale sustinatorilor candidaturii sale.
 
"Multumesc ca m-ati asteptat, am depus candidatura pentru presedintia Romaniei. Felicit bucurestenii si Bucurestiul. Am intrat pe drumul drept spre Cotroceni. S-au adunat foarte multe semnaturi, intr-un timp record. Vreau sa candidez pentru a face un altfel de politica in Romania, mai putin scandal. Am in spate doar echipa ACL si a celor peste 2.200.000 de oameni care au semnat pentru mine. Forta lor este forta mea, viziunea mea sper sa fie si viziunea lor", a spus Iohannis, potrivit stiripesurse.ro.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
09:06
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou