Liviu Dragnea: Președintele nu respectă Constituţia

Radu Tudor, 23 martie 2015, Ora 10:10

  • print
  • |
liviu-dragnea-presedintele-nu-respecta-constitutia-46051-1.jpg

Liviu Dragnea este de părere că actualul președinte al României, Klaus Iohannis, iese din Constituţie atunci când cere schimbarea Guvernului.

"În ceea ce priveşte dorinţa lui Iohannis de a schimba guvernul, cred că greşeşte pentru că iese din Constituţie. Dacă spui în România că vreau să dau guvernul jos şi să pun guvernul meu, spui în străinătate şi la presa străină, nu cred că este în regulă. Mai ales în conjunctura actuală, când România are nevoie de stabilitate şi să arate că este stabilitate în România", a spus Dragnea, într-o emisiune TV, citat de ziare.com.

Cât despre şansele pe care le are PNL să dea jos guvernul prin moţiune de cenzură, liderul social-democrat spune că majoritatea este solidă.

"Ca şi putinţă, nu cred că sunt şanse mari. Majoritatea e stabilă, Tariceanu, Constantin şi Oprea au afirmat clar că susţin actuala coaliţie şi nu cred că vor fi şanse ca o eventuală moţiune să treacă", a mai spus Dragnea.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
18:59
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou