Macovei: Ponta pune în pericol siguranța națională!

Cristian Blănuţă, 19 septembrie 2014, Ora 13:48

  • print
  • |
macovei-ponta-pune-in-pericol-siguranta-nationala-43403-1.jpg

Monica Macovei, candidat independent la prezidențiale, l-a accuzat pe Victor Ponta că pune în pericol siguranța națională.

Motivul: Premierul nu adoptă o poziție mai fermă împotriva proiectului de autonomie a Ținutului Secuiesc lansat de UDMR.

"Trag un semnal de alarmă. Ponta pune în pericol siguranța națională a României. Niciodată în istoria României nu s-a întâmplat ca un ministru să lanseze un proiect de autonomie teritorială din Guvern. Kelemen Hunor face un joc periculos, probabil cu Orban și Putin, dar sigur împotriva României.

Deși Kelemen Hunor este membru al Guvernului, Ponta nu a luat o poziție fermă, creând premisele unui pericol la adresa siguranței naționale a României", a precizat Monica Macovei pe blogul personal.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
23:30
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou