Marian Oprișan a dat 300.000 de euro pe un bolid de lux! Fostul baron de Vrancea nu se uită la bani, căci are destui

Anca Bratu, 16 decembrie 2022, Ora 18:52

  • print
  • |
marian-opri-an-a-dat-300-000-de-euro-pe-un-bolid-de-lux-fostul-baron-de-vrancea-nu-se-uita-la-bani-caci-are-destui-47165-1.jpg

În urmă cu un an, fostul baron de Vrancea, Marian Oprișan, era pe prima pagina și în buletinele informative. La 56 de ani, politicianul PSD se căsătorea pentru a doua oară. Dar azi, în timp ce unii de-abia se chivernisesc cu o pensie, politicianul se plimbă prin București cu un bolid de câte sute de mii de euro. În cele ce urmează îți arătăm ce maşină conduce Marian Oprișan. Mai mult ca sigur, fostul șef al Consiliului Județean Vrancea a scos bani grei din buzunar pentru bolidul de lux, scrie playtech.ro.

Fostul baron de Vrancea, Marian Oprișan, cunoscut pentru afacerile sale oneroase, anunța căsătoria sa cu o colegă. Este vorba de Mihaela Arbănaş, şefa Direcţiei de Dezvoltare şi promovare din Consiliul Judeţean Vrancea.

La cei 56 de ani, politicianul este la a doua căsătorie, iar petrecerea de după nunta religioasă a avut loc pe vastele domenii de la Panciu. Toată florea vestită a PSD avea să participe la nunta lui Marina Oprișan cu Mihaela Arbănaş.

Acum ocupând funcția de vicepreședinte al CJ Vrancea, se pare că oiliticianul PSD o duce foarte bine. Afacerile îi merg din plin, așa că nu e de mirare că a fost surprins prin mall-urile bucureștene. Dar, partea cea mai interesantă o constă, însă, bolidul de lux cu care a fost surprins.

Politicianul a scos 300.000 de euro pentru bolidul de lux

Recent, redacția Playtech Știri l-a surprins pe Marian Oprișan la cumpărături prin București, Cu siguranță are multe cadouri de făcut, mai ales acum, de Crăciun. Dar, cum obrazul fin cu cheltuială se ține, Marian Oprișan și-a făcut un cadou de aproape 300.000 de euro. Dacă vă întrebați cumva ce maşină conduce Marian Oprișan, vă spunem noi. Este vorba de un bolid de lux, Mercedes Maybach, al cărui preț de catalog este de 188.000 de euro. 

Fostul șef al Consiliului Județean Vrancea şi actual vice, eternul Marian Oprișan a fost surprins aseară în căutare de cadouri la Mall Băneasa. Oprișan şi-a făcut apariția la volanul unui superb bolid de lux Mercedes Maybach GLS 600 în valoare de 300.000 de euro, fix modelul pe care îl deține şi Mirel Radoi.

Marian Oprisan a ieşit din mall cu mâna goală semn că acolo nu a găsit cadoul perfect. Dacă ne gândim la ce venituri are politicianul, și anume de puţin peste 164.000 de lei, conform declarației de avere, îți pui întrebarea de unde?, dar cum este baron de Vrancea, răspunsul poate fi unul evident.

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
06:12
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou