Ponta anunță o remaniere guvernamentală. Ce partid este cooptat la guvernare

Mălina Andrei, 25 noiembrie 2014, Ora 12:25

  • print
  • |
ponta-anunta-o-remaniere-guvernamentala-ce-partid-este-cooptat-la-guvernare-44540-1.jpg

Premierul Victor Ponta a discutat, marți, la Palatul Parlamentului cu deputații din grupul PSD al Camerei Deputaților pentru a-i pune în temă cu subiectele care vor fi dezbătute la CEX-ul partidului din acesta săptămâna.

Potrivit unor surse președintele PSD le-ar fi comunicat colegilor săi de la Cameră Deputaților că este mai bine să rămână la guvernare, dar și faptul că va avea loc o remaniere semnificativă la nivelul Executivului până la data de 20 decembrie, bugetul pe anul 2015 urmând să fie stabilit până la aceeași data. Aceleași surse au opinat că Victor Ponta și-ar dori că un Congres al PSD-ului să fie organizat în primăvară și nu la finele acestui an așa cum a propus președintele executiv al social democraților Liviu Dragnea sâmbătă.

Victor Ponta a anunțat și faptul că la Guvernare va fi cooptat Partidul Liberal Reformator condus de Călin Popescu Tăriceanu, ceea ce ar putea însemna renunțarea la unul dintre aliații din coaliția curentă, cel mai probabil UDMR, în condițiile în care maghiarii au anunțat că se vor așeza la masă negocierilor cu omologii de la noul PNL.

Ulterior, primul ministru Ponta s-a dus în plenul Camerei Deputaților pentru a explică situația dezastruoasă înregistrată în momentul votului exprimat de românii din Diaspora la alegerile preezidențiale desfășurate în această luna.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
19:39
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou