Ponta, discuții cu șeful Adunării Generale a ONU

Cristian Blănuţă, 24 iulie 2014, Ora 13:02

  • print
  • |
ponta-discutii-cu-seful-adunarii-generale-a-onu-41991-1.jpg

Premierul Victor Ponta a avut joi, la Palatul Victoria, o întrevedere cu E.S. John William Ashe, Președintele celei de a 68-a Sesiuni a Adunării Generale a Organizației Națiunilor Unite, în contextul consultărilor internaționale privind situația din Ucraina.

Momentul reprezintă totodată o continuare a relațiilor bune pe care Guvernul României le are cu instituțiile ONU. Reprezentanții Cabinetului Ponta au mai avut, anul trecut, la New York, o întrevedere cu J.W. Ashe, ocazie cu care au fost discutate aspecte privind situația internațională de la acel moment, cu accent pe Siria.

Vizita lui Ashe reprezintă o replică la invitația lansată de ministrul Titus Corlățean în 2013, cu scopul aprofundării discuțiilor despre procesul de îndeplinire a obiectivelor de dezvoltare durabilă a țărilor membre ONU și consolidarea interacţiunii dintre Națiunile Unite şi organizaţiile regionale din Europa de Sud-Est, anunță rtv.net.

În acest context, și ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlăţean, a participat dela ora 11 la o întâlnire cu Președintele AG a ONU, la sediul MAE.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
07:48
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou