Predoiu e sigur că-l învinge pe Iohannis

Cristian Blănuţă, 28 iulie 2014, Ora 08:57

  • print
  • |
predoiu-e-sigur-ca-l-invinge-pe-iohannis-42079-1.jpg

Alianţa Creştin Liberală "nu îşi poate permite riscul de a nu câştiga prezidenţialele", a spus, duminică, prezidenţiabilul desemnat de către democrat-liberali, Cătălin Predoiu, declarându-se "convins" că până la sfârşitul lui august va sta "foarte bine" în sondaje.

"Cred că Alianţa Creştin Liberală nu îşi poate permite riscul de a nu câştiga prezidenţialele şi sunt convins că până la sfârşitul lui august sondajele vor arata foarte bine pentru mine", a declarat Predoiu, fiind întrebat ce va face dacă pe 5 august nu va obţine nominalizarea Alianţei pentru candidatura la prezidenţiale, potrivit Mediafax.

Candidatul la alegerile prezidenţiale al alianţei electorale rezultate în urma fuziunii dintre PNL şi PDL urmează să fie desemnat după o cercetare sociologică care se va finaliza pe 4-5 august, anunţuri în acest sens fiind făcute de liderii alianţei, Vasile Blaga şi Klaus Iohannis.

Vasile Blaga a spus ferm, în mai multe ocazii, că prezidenţiabilul democrat-liberal este Cătălin Predoiu, desemnat în urma alegerilor interne din fostul PDL.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
07:34
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou