PREDOIU: Eliberarea lui NĂSTASE e o veste tristă pentru PONTA și pentru ROMÂNI

Cristian Blănuţă, 22 august 2014, Ora 10:06

  • print
  • |
predoiu-eliberarea-lui-nastase-e-o-veste-trista-pentru-ponta-si-pentru-romani-42709-1.jpg

Prim-vicepreşedintele PDL, Cătălin Predoiu, consideră că eliberarea lui Adrian Năstase este o veste proastă atât pentru români, cât şi pentru premierul Victor Ponta.

"Faptul că domnul Ponta a fost pisicuţ în ultimele luni de zile, l-a determinat şi pe dl Năstase să aibă aceste păreri exprimate astăzi. E problema domniilor lor să îşi regleze conturile nereglate", a declarat Predoiu.

Invitat joi seară la Realitatea TV, Predoiu a comentat şi declaraţiile pe care le-a făcut Adrian Năstase în momentul în care a ieşit din penitenciar.

"Văzând declaraţiile domnului Nastase, evenimentul ne pune pe gânduri prin simbolistica sa. Unul dintre cei mai importanţi reprezentanţi ai sistemului corupt 2000-2004 dă lecţii naţiunii despre ce are de gând să facă. Spune că lupta trebuie continuată", a declarat Predoiu.

Predoiu a criticat dorinţa lui Năstase ca în România să existe o lege a graţierii, fiind de părere că este o mişcare menită să-l ajute pe Dan Voiculescu. În plus, prim-vicepreşedintele PDL consideră că şi argumentaţia şefului Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, pentru suspendarea preşedintelui Traian Băsescu, are în mijloc tot legea graţierii dorită de Năstase.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
07:44
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou