Primarul și viceprimarul din Miercurea Ciuc, suspendați din funcție

Ziarul Atac, 14 mai 2015, Ora 12:53

  • print
  • |
primarul-si-viceprimarul-din-miercurea-ciuc-suspendati-din-functie-46504-1.jpg

Primarul municipiului Miercurea Ciuc, Raduly Robert Kalman, şi viceprimarul Szoke Domokos, arestaţi la domiciliu în dosarul în care sunt suspectaţi de fapte de corupţie, au fost suspendaţi, joi, din funcţii, prin ordine ale prefectului judeţului Harghita.

Ordinele de suspendare a primarului Raduly Robert Kalman şi a viceprimarului Szoke Domokos au fost emise de către prefectul judeţului Harghita, Jean-Adrian Andrei, după ce Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Direcţia Naţională Anticorupţie, a comunicat că faţă de cei doi s-a dispus măsura arestului la domiciliu, pe o perioadă de 30 zile.

Informația a fost confirmată de viceprimarul aflat în funcție, Antal Attila, care nu a făcut mai multe declarații pe acest subiect. De altfel, conform legii, atribuțiile celor doi ar urma să fie preluate de viceprimarul Antal Attila.

Ordinele privind constatarea suspendării de drept a mandatului primarului și viceprimarului din Miercurea Ciuc, pentru o perioadă de 30 zile, au fost emise în conformitate cu articolul 71 din legea 215/2001 și articolului 22, din legea 225/2013, pentru punerea în aplicare a legii 135/2010, privind Codul de Procedură Penală.

Primarul municipiului Miercurea Ciuc, Raduly Robert, și unul dintre viceprimari, Szoke Domokos, se află în arest la domiciliu, pentru 30 zile, într-un dosar în care sunt acuzați de DNA de abuz în serviciu.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
07:26
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou