Radu Mazăre îl ameninţă pe Victor Ponta

Ştefan Diaconu, 27 martie 2013, Ora 14:11

  • print
  • |
radu-mazare-il-ameninta-pe-victor-ponta-30004-1.jpg

Primarul Constanţei spune că se aşteaptă de la premierul Victor Ponta să se ţină de cuvânt în privinţa preluării controlului portului Constanţa de către Consiliul Local.

"N-am nimic cu Ponta. Relaţia dintre noi este, deocamdată, bună, să vedem cum se finalizează problema Portului, a spus Mazăre. "Dacă lucrurile nu vor sta aşa, o să am şi eu o atitudine în consecinţă, una categorică. Sunt un om de onoare, când spun ceva, fac, mă ţin de cuvânt. Aştept acelaşi lucru de la premier", a declarat Radu Mazăre, citat de Replica de Constanţa.

Ponta îl pune la zid pe ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu: "Eu n-am vorbit cu nici un Fenechiu, nu mă interesează Fenechiu. Eu am discutat cu Ponta despre Port. Fenechiu, Menechiu, ce zice el... oricum, nu ştie despre Port, că e moldovean şi la Moldova nu sunt porturi".

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
23:01
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou