Scandal UDREA - MRU pe oamenii furați din FC

Cristian Blănuţă, 30 iulie 2014, Ora 08:01

  • print
  • |
scandal-udrea-mru-pe-oamenii-furati-din-fc-42154-1.jpg

Forța Civică a dezmințit, printr-un comunicat de presă, informația lansată Partidul Mișcarea Populară, conform căreia mai mulți membri ai FC s-ar fi alăturat partidului condus de Elena Udrea.

Iată comunicatul celor de la Forța Civică prin care infirmă zvonurile lansate de PMP:

Având în vedere declaraţiile domnului Dragos Gunia, deputat PMP de Prahova, cu privire la trecerea a 50 de membri ai organizaţiei Forţa Civică Blejoi la Partidul Mişcarea Populară, dorim să facem următoarele precizări:

Ca urmare a deciziilor votate de forurile statutare ale Partidului Forta Civica si a Partidului Democrat Liberal, toate structurile judeţene, municipale şi locale vor trece, începând cu data de 1 august 2014, prin absorbtie in rândurile PDL.

Cu toate ca declaratiile domnului deputat au fost facute in data de 25 iulie 2014, pana in acest moment la sediul nostru de partid nu s-a inregistrat nici o demisie. Aceasta campanile inceputa in mai multe organizatii din tara, conform carora mai multe organizatii ale Fortei Civice s-ar fi inscris in Partidul Miscarea Populara, sunt nefondate, menite sa discrediteze unitatea dreptei.

Dorim sa reamintim doamnei Elena Udrea, presedinte al Partidului Miscarea Populara, faptul ca Forta Civica si presedintele acesteia, domnul Mihai Razvan Ungureanu, au fost primii care au sustinut unificarea dreptei, lucru ce s-a incercat a fi ingreunat de doamna Udrea si echipa acesteia.

În final, dorim sa transmitem tuturor sustinatorilor proiectului Forta Civica faptul ca valorile democratice si principiile care au stat la baza acestei formatiuni se vor regasi si in noua formatiune de dreapta.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
17:05
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou