Best Dental

Situație inedită în PSD: Un membru cu 7 zile vechime în partid va prelua interimar filiala Suceava

Anca Bratu, 23 martie 2023, Ora 17:28

  • print
  • |
situatie-inedita-in-psd-un-membru-cu-7-zile-vechime-in-partid-va-prelua-interimar-filiala-suceava-47678-1.jpeg

Fostul manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Suceava, Vasile Rîmbu, va prelua interimar conducerea Organizaţiei Municipale Suceava a PSD şi foarte probabil va fi candidatul partidului pentru Primăria Suceava în 2024, a anunţat joi, într-o conferinţă de presă, actualul preşedinte al organizaţiei municipale a social-democraţilor, Dan Ioan Cuşnir, conform Agerpres.

Acesta a precizat că va înainta Biroului Organizaţiei Municipale demisia sa din funcţie, cu condiţia ca aceasta să fie preluată interimar de către Vasile Rîmbu, până la organizarea unor alegeri interne.

Ca spitalul, și orașul

Cuşnir a spus că Rîmbu, care a devenit membru al PSD în urmă cu o săptămână, şi-a dovedit în nenumărate rânduri capacităţile de manager şi de lider, după ce a condus "la nivel de excelenţă" echipa de peste 1.200 de oameni a SJU Suceava şi că a atras fonduri pentru dezvoltare, indiferent de culoarea politică a conducerii naţionale sau a conducerii judeţene, pe care le-a cheltuit eficient.

"Ne dorim ca şi oraşul Suceava să aibă un parcurs similar cu cel al spitalului judeţean şi să devină oraş etalon în România", a spus Cuşnir, subliniind că Rîmbu va avea tot sprijinul Organizaţiei Municipale PSD Suceava.

Fără gășculițe

La rândul său, Vasile Rîmbu a declarat că nu are talent oratoric, nu este ''versat politic'', îi place munca în echipă de top, dar nu-i place plutonul, mizează pe disciplină şi dispariţia ''găşcuţelor'', făcând apel la solidaritate şi la respect reciproc.

El a ţinut să facă referire la o "părere" a sa potrivit căreia "dictatura controlată este cea mai frumoasă şi mai eficientă formă a democraţiei".

''Trăim nişte vremuri deosebite atât în plan extern, cât şi în plan naţional. Pacea nu mai este atât de sigură ca altădată. Viaţa noastră din toate punctele de vedere nu mai este aşa cum a fost altădată (...) La toţi ne place ordinea, disciplina, lucrul bine făcut. Metodele de conducere nu sunt general valabile. Voi studia în funcţie de ce oameni voi avea în organizaţie, voi face în aşa fel încât, dacă sunt, să dispară găşcuţele, să fie un colectiv care să tragă la acelaşi obiectiv şi să fie solidaritate şi în interior şi în exterior (...) Am o glumă şi îmi asum criticile. Prietenilor sau oamenilor de dialog le spuneam că îmi place democraţia, dar cea mai frumoasă şi mai eficientă formă a democraţiei este dictatura controlată. Adică atunci când ai spus un cuvânt să fie respectat. Îmi asum. Asta e părerea mea'', a afirmat Vasile Rîmbu.

 

 

 

EDITORIAL

Generalul Ciuca: Nu voi face politica

Generalul Ciuca: Nu voi face politica

Cel mai prost din ultimii zece ani. Așa ar fi spus premierul Ciucă la întîlnirea cu sindicatele din Educație, și e încă neclar dacă s-a referit la momentul ales pentru grevă sau ar fi scăpat, pur și simplu, pe gură o evaluare de sine. De altfel, dacă-i asculți aiuristicul monolog de la negocieri, dilema dispare. În ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
20:33
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou